Quiénes Somos

Más de 60 años de experiencia en el mundo del decoletaje y el mecanizado de piezas

Decolletatge
Sabadell S.L.

Decoletaje Sabadell, S.L. es una empresa dedicada al sector metalúrgico con más de 60 años de experiencia en el mundo del decoletaje y la mecanización de piezas con todo tipo de material (metales y plásticos).

Gracias a nuestro equipo humano, a nuestra maquinaria de última generación ya nuestros centros de producción, ofrecemos unos acabados de alta calidad, cumpliendo siempre con los plazos acordados y con los precios más competitivos del mercado.

ratio de entrega a tiempo
0 %
tiempo de respuesta a sus consultas
- 0 hs
años de experiencia
+ 0

EMPRESA

PASSIÓ

Empresa familiar (tercera generació) amb més de seixanta anys d’experiència en el sector metal·lúrgic. 

Nascuda a Sabadell l’any 1958, és un referent en la mecanització de peces de precisió, tant en metalls com en plàstics tècnics.

TRAJECTORIA

AVAL

Tots aquests anys ens avalen.

La confiança dels nostres clients ens impulsa cada dia a millorar la nostra forma de treballar i a oferir productes i serveis de gran qualitat.

EQUIP HUMA

SEGURETAT

Un dels nostres punts forts ha sigut sempre el nostre equip humà.

Personal qualificat, amb una llarga experiència. Un equip seriós, compromís i empàtic amb els nostres partners, que comparteix els valors de l’empresa i s’esforça contínuament per oferir la qualitat més alta i el millor servei possible.

VALORS

QUALITAT Y SERVEI

Som fabricants per tercers i això ens converteix en una empresa de servei. Oferim productes de qualitat juntament amb un servei acurat, pròxim i professional.

Invertim contínuament en tecnologia, aplicada directa o indirectament en la fabricació, i això ens permet sustentar els nostres valors i ens permeten al mateix temps donar una resposta de qualitat, ràpida y personalitzada a les altes exigències dels nostres clients.

SOSTENIBILITAT

COMPROMÍS

El respecte pel medi ambient és una de les nostres preocupacions. És per això que cada dia tenim molt en compte:

  1. Assegurar que totes i cadascuna de les nostres accions respecten les lleis mediambientals.
  2. Utilitzar en cadascun dels processos de fabricació i aquells treballs paral·lels, els recursos estrictament necessaris i aquells que impliquen un menor perill pel medi ambient.
  3. Conscienciar i sensibilitzar respecte a la responsabilitat mediambiental.

Nuestra historia

Màxima calidad

¿Quieres informarte sobre los materiales que utilizamos para nuestros mecanizados?

¿Dónde nos encuentras?

No dudes en ponerte en contacto con nosotros, ya sea en nuestras oficinas o a través de nuestros canales de comunicación.