Notre Entreprise

Plus de 60 ans d'expérience dans le monde du décolletage et de l'usinage de pièces

Decolletatge
Sabadell S.L.

Decolletatge Sabadell, S.L. est une entreprise se consacrait ou secteur métallurgique avec plus de 60 ans d’expérience dans le monde du décolletage et l’usinage de pièces. Nous usinons tout type de pièces avec tous les types de matériaux (métaux et plastiques).

Grâce à notre équipe humaine, à nos machines de dernière génération et à nos centres de production, nous offrons des finitions de haute qualité, en accomplissant toujours des détails fixés et aux prix les plus compétitifs du marché.

de ponctualité des livraisons
0 %
réponse à vos demandes
- 0 hs
ans d'expérience
+ 0

EMPRESA

PASSIÓ

Empresa familiar (tercera generació) amb més de seixanta anys d’experiència en el sector metal·lúrgic. 

Nascuda a Sabadell l’any 1958, és un referent en la mecanització de peces de precisió, tant en metalls com en plàstics tècnics.

TRAJECTORIA

AVAL

Tots aquests anys ens avalen.

La confiança dels nostres clients ens impulsa cada dia a millorar la nostra forma de treballar i a oferir productes i serveis de gran qualitat.

EQUIP HUMA

SEGURETAT

Un dels nostres punts forts ha sigut sempre el nostre equip humà.

Personal qualificat, amb una llarga experiència. Un equip seriós, compromís i empàtic amb els nostres partners, que comparteix els valors de l’empresa i s’esforça contínuament per oferir la qualitat més alta i el millor servei possible.

VALORS

QUALITAT Y SERVEI

Som fabricants per tercers i això ens converteix en una empresa de servei. Oferim productes de qualitat juntament amb un servei acurat, pròxim i professional.

Invertim contínuament en tecnologia, aplicada directa o indirectament en la fabricació, i això ens permet sustentar els nostres valors i ens permeten al mateix temps donar una resposta de qualitat, ràpida y personalitzada a les altes exigències dels nostres clients.

SOSTENIBILITAT

COMPROMÍS

El respecte pel medi ambient és una de les nostres preocupacions. És per això que cada dia tenim molt en compte:

  1. Assegurar que totes i cadascuna de les nostres accions respecten les lleis mediambientals.
  2. Utilitzar en cadascun dels processos de fabricació i aquells treballs paral·lels, els recursos estrictament necessaris i aquells que impliquen un menor perill pel medi ambient.
  3. Conscienciar i sensibilitzar respecte a la responsabilitat mediambiental.

Notre histoire

Qualité supérieure

¿Vous voulez en savoir plus sur les matériaux que nous utilisons pour nos usinages ?

Contactez-nous

N’hésitez pas à nous contacter, soit en nous rendant visite, soit via nos réseaux sociaux.