Qui Som

Més de 60 anys d’experiència en el món del decolletatge i la mecanització de peces

Decolletatge
Sabadell S.L.

Decolletatge Sabadell, S.L. és una empresa dedicada al sector metal·lúrgic amb més de 60 anys d’experiència en el món del decolletatge i la mecanització de peces amb tot tipus de material (metalls i plàstics).

Gràcies al nostre equip humà, a la nostra maquinària d’última generació i als nostres centres de producció, oferim uns acabats d’alta qualitat, complint sempre amb els terminis acordats i als preus més competitius del mercat.

ratio d’entrega a temps
0 %
temps de resposta a les consultes
- 0 hs
anys d’experiència
+ 0

EMPRESA

PASSIÓ

Empresa familiar (tercera generació) amb més de seixanta anys d’experiència en el sector metal·lúrgic. 

Nascuda a Sabadell l’any 1958, és un referent en la mecanització de peces de precisió, tant en metalls com en plàstics tècnics.

TRAJECTORIA

AVAL

Tots aquests anys ens avalen.

La confiança dels nostres clients ens impulsa cada dia a millorar la nostra forma de treballar i a oferir productes i serveis de gran qualitat.

EQUIP HUMA

SEGURETAT

Un dels nostres punts forts ha sigut sempre el nostre equip humà.

Personal qualificat, amb una llarga experiència. Un equip seriós, compromís i empàtic amb els nostres partners, que comparteix els valors de l’empresa i s’esforça contínuament per oferir la qualitat més alta i el millor servei possible.

VALORS

QUALITAT Y SERVEI

Som fabricants per tercers i això ens converteix en una empresa de servei. Oferim productes de qualitat juntament amb un servei acurat, pròxim i professional.

Invertim contínuament en tecnologia, aplicada directa o indirectament en la fabricació, i això ens permet sustentar els nostres valors i ens permeten al mateix temps donar una resposta de qualitat, ràpida y personalitzada a les altes exigències dels nostres clients.

SOSTENIBILITAT

COMPROMÍS

El respecte pel medi ambient és una de les nostres preocupacions. És per això que cada dia tenim molt en compte:

  1. Assegurar que totes i cadascuna de les nostres accions respecten les lleis mediambientals.
  2. Utilitzar en cadascun dels processos de fabricació i aquells treballs paral·lels, els recursos estrictament necessaris i aquells que impliquen un menor perill pel medi ambient.
  3. Conscienciar i sensibilitzar respecte a la responsabilitat mediambiental.

La nostra història

Màxima qualitat

Vols informar-te sobre els materials que fem servir per als nostres mecanitzats?

On ens trobes?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui per venir a visitar-nos o a través de les nostres xarxes socials.