About Us

Manufacturers of high precision parts with more than 60 years of experience.

Decolletatge
Sabadell S.L.

Decolletatge Sabadell, S.L. is an enterprise dedicated to the metallurgical sector with more than 60 years of experience. We manufacture pieces of all types of material (metals and plastics).

Thanks to our human equipmentproduction facilities and our latest generation machines, we offer a high quality, the meeting of the deadlines set by the agreements and the most competitive market prices.

EMPRESA

PASSIÓ

Empresa familiar (tercera generació) amb més de seixanta anys d’experiència en el sector metal·lúrgic. 

Nascuda a Sabadell l’any 1958, és un referent en la mecanització de peces de precisió, tant en metalls com en plàstics tècnics.

TRAJECTORIA

AVAL

Tots aquests anys ens avalen.

La confiança dels nostres clients ens impulsa cada dia a millorar la nostra forma de treballar i a oferir productes i serveis de gran qualitat.

EQUIP HUMA

SEGURETAT

Un dels nostres punts forts ha sigut sempre el nostre equip humà.

Personal qualificat, amb una llarga experiència. Un equip seriós, compromís i empàtic amb els nostres partners, que comparteix els valors de l’empresa i s’esforça contínuament per oferir la qualitat més alta i el millor servei possible.

VALORS

QUALITAT Y SERVEI

Som fabricants per tercers i això ens converteix en una empresa de servei. Oferim productes de qualitat juntament amb un servei acurat, pròxim i professional.

Invertim contínuament en tecnologia, aplicada directa o indirectament en la fabricació, i això ens permet sustentar els nostres valors i ens permeten al mateix temps donar una resposta de qualitat, ràpida y personalitzada a les altes exigències dels nostres clients.

SOSTENIBILITAT

COMPROMÍS

El respecte pel medi ambient és una de les nostres preocupacions. És per això que cada dia tenim molt en compte:

  1. Assegurar que totes i cadascuna de les nostres accions respecten les lleis mediambientals.
  2. Utilitzar en cadascun dels processos de fabricació i aquells treballs paral·lels, els recursos estrictament necessaris i aquells que impliquen un menor perill pel medi ambient.
  3. Conscienciar i sensibilitzar respecte a la responsabilitat mediambiental.

Our history

Top Quality

Do you want to find out more about the materials we use for our machining?

Where do you find us?

Do not hesitate to contact us, either at our offices or through our communication channels.