Oficina Tècnica

Dissenyem i desenvolupem peces i productes a través dels programes CAD-CAM més sofisticats del mercat

Objectius de qualitat

L’Oficina Técnica ens ajuda a assegurar que es compleixen els valors i objectius de qualitat i màxima eficiència en tots i cadascun dels processos de mecanitzat, optimitzant al màxim els temps de fabricació i per tant els preus de les peces.

Dissenyem i desenvolupem peces i productes a través dels programes CAD-CAM més sofisticats del mercat i invertim cada any en instruments de mesura que ens permeten obtenir peces sense defectes, reduint a cero les no conformitats.

Tot això ens permet oferir productes de gran qualitat en terminis raonables ; és a dir, ens permet oferir seguretat i tranquil·litat al client.

Plan, Do, Check, Act

Apliquem el sistema PDCA de millora contínua per a assegurar-nos que cada dia treballem millor i oferim als nostres clients les solucions més noves i eficaces evitant no conformitats i retards en els lliuraments.

Complementem la metodologia PDCA amb un sistema de qualitat adequat i necessari (ISO9001) per a entendre millor i satisfer les necessitats dels nostres clients i parts interessades, així com a eina per a impulsar el rendiment.

Màxima qualitat

Vols informar-te sobre els materials que fem servir per als nostres mecanitzats?

On ens trobes?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui per venir a visitar-nos o a través de les nostres xarxes socials.