Materials

Materials de primeríssima qualitat tractats amb la màxima tecnologia

Materials de qualitat

La nostra política de qualitat reflecteix la nostra preocupació global per l'empresa i per tots aquells agents que hi interactuen. Centrem la nostra feina diària a assolir fites a curt termini que ens permetin obtenir el reconeixement dels nostres empleats i col·laboradors i la satisfacció dels nostres clients.

METALLS

Inoxidables, ferros, aluminis, bronzes, coures, llautons i titanis entre altres.

Els metalls són una de les gammes mes àmplies i amb més aplicacions en la indústria. Molt utilitzades en la fabricació per arrencada d’encenall. Algunes de les seves característiques i punts forts són el seu comportament davant de temperatures elevades, el desgast o la seva tenacitat.

PLÀSTICS TÈCNICS

PA, POM, PC, PP, PEEK, PET, PTFE, PE i PVC entre d’altres.

En contínua evolució des de la seva aparició, substitueixen cada vegada més als metalls gràcies als seus avantatges: alta durabilitat, bona viscositat i absorció d’impactes; bona resistència a l’abrasió; corrosió; resistència química; excel·lents característiques de lliscament i alta estabilitat.

Màxima qualitat

Vols informar-te sobre els materials que fem servir per als nostres mecanitzats?

On ens trobes?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui per venir a visitar-nos o a través de les nostres xarxes socials.