Sectors

Fabricació per a tercers de peces mecanitzades d’alta complexitat i responsabilitat

Sectors

Decolletagte Sabadell és una empresa de referència en la fabricació per a tercers de peces mecanitzades d’alta complexitat i responsabilitat gràcies a la gran diversificació dels nostres mitjans de producció.

AUTOMOBILÍSTIC

Fabriquem tant peces com conjunts mecànics per a partners de l'automòbil i estem especialment especialitzats per al subsector de competició. Panells interiors, motors d'arrencada, culates, eixos, caixes de canvi, components de suspensió, carburadors, sistemes de fluids, casquets, reguardes de vàlvules, així com peces personalitzades.

NAVAL

Atès que en aquest sector moltes de les peces es troben exposades a elements o situacions d'alta salinitat, és important utilitzar materials adequats com els acers bonificats, dúplexs, súper dúplex, aliatges de coure, monels, titanis, bronzes i cobalts. Tenim una llarga trajectòria en la mecanització de brides, vàlvules hidràuliques, cadenes i peces de motors en aquests materials.

AERONÀUTIC

Treballem i col·laborem amb diferents fabricants del sector en la mecanització de components presents tant en aeronaus com en satèl·lits. Tenim una metodologia de treball específica per a poder complir amb els requisits d'aquest sector, tant pel que fa a la fabricació com a l'aportació de documentació respecte als materials i a les parts dimensionals.

ALIMENTARI

Fabriquem peces presents en maquinària i equips per a la indústria alimentària (sector carni, alimentari i hortofructícola) com ara tecnologies per a la higiene industrial, sales d'especejament, handling, fregidores, arrebossadores, embutidores, talladores, filetejadores, porcionadores, envasadores de buit, picadores, serres, pasteres i cúters, entre moltes altres.

FERROVIARI

Tenim una llarga experiència en la fabricació de peces per al sector ferroviari tant a nivell nacional com internacional. Tan destinades a remodelacions integrals d’interiors i exteriors com a manteniments d’equip ferroviari. Linies de metro, trencs de mitja-llarga distància i alta velocitat.

PETROQUÍMIC

Estem especialitzats en la mecanització de peces amb geometries complexes i toleràncies molt estrictes en materials altament resistents a la corrosió per a aquest sector com ho són el hastalloy, l’inconel o el nitronic entre altres. Bombes, reductors, bescanviadors, brides, eixos, segells i vàlvules entre altres components.

MÈDIC

El nostre sistema de fabricació supera amb èxit tots els estàndards de qualitat higienicosanitaris requerits en la indústria mèdica i garanteix un control total en la fabricació de peces delicades com a pròtesis, implants odontològics, equips mèdics electrònics o instruments quirúrgics.

TÈXTIL

És un dels sectors en els quals acumulem més experiència. Fabriquem components per a reunidores-retorcedores d’anell, torçadores, bobinadores, filetes, línies d'assecat, rentat i blanquejament, vaporitzadors, i unitats de buit.

DECORACIÓ

Des d'il·luminació a articles de bany de luxe en materials com ara llautons amb acabats polits o altres materials metàl·lics amb acabats cromats i aluminis amb anoditzats decoratius especials. Així com mobiliaris per a la restauració i hotelería (armaris, taules, cadires, butaques).

PACKAGING

Solucions per a l'envàs de begudes, l'ompliment de cosmètics, de productes farmacèutics, d'aliments, de cura per a la llar.

ENERGÈTIC

Fabriquem components per a centrals de generació termoelèctriques, eòliques i hidroelèctriques. Components per a valvuleria com ara difusores, premsaestopas o elements de tancament.

RETAIL

Mobiliari d'exposició com a taulells, floorstands, recordatoris de marca, book renders. Per a marques i botigues de roba, alimentació, helthcare, esports i oci.

CONSTRUCCIÓ

Un sector especialment gran que comprén una gran tipologia de components i una àmplia diversitat de materials. Persianes, gelosies i sostres. Mobilitat vertical. Seguretat. Senyalització.

A quin sector pertany la teva empresa?

Contacta’ns i explica’ns els teus dubtes.

On ens trobes?

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, ja sigui per venir a visitar-nos o a través de les nostres xarxes socials.